Нови продукти

  1. Магнитни лещи с издатина
  2. Магнити SmCo пръчки и цилиндри
  3. Магнитен джоб с отвор – сив
  4. магнит NdFeB 10x7x1,5 N

 

Магнитна ревизионна вратичка с панти

Ние предлагаме един напълно нов модел на магнитна вратичка. Основното нейно предимство са пантите и от двете страни на вратичката, които позволяват лесно двустранно отваряне.

 

Магнити в бункера за насипване

Магнит в бункера за насипване намира приложение в производството на пластмаси, особено там където се използва гранулат или натрошен материал.

 

Магнити

Неодимови магнити NdFeB

Неодимов магнит NdFeB

Неодимовият магнит (NdFeB) в момента е най-силният постоянен магнит. И малки по размер магнити от този тип имат значителна сила.

Самариеви магнити SmCo

Самарий кобальт магнит SmCo

Самариевият магнит е един от най-силните магнити. Голямо негово предимство е термич- ната му устойчивост. Тя може да достигне до 300 °C.

AlNiCo магнити

AlNiCo магнит

AlNiCo магнитите принадлежат към групата на много силните магнити. Тяхното голямо предимство е високата температурна устойчивост.

Феритни магнити

феритен магнит

Феритният магнит е черен класическият магнит. В зависимост от начина на изработване той може да бъде по-слаб или по-силен.

Магнити за офиса

Магнит за офис

Намират приложение не само в офиса, но и в учили- щата или в домакинството. Предлагаме цветни магнити и феритни магнити.

Специални магнитни

Специален Магнит

Магнитите са покрити с тънък слой PVC, като по този начин нямат остри ръбове и не замърсяват и не повреждат закрепвания предмет.

Дървени магнити

Дървен магнит

Те са подходящи за закреп- ване на детски рисунки върху хладилник, като нямат толкова студен вид, както класическите магнити.

Клипс магнити

Клипс магнит

Клипс магнитите са силни неодимови NdFeB магнити с гумено покритие, което предпазва магнитите от повреди.