Видео

Сепараторен резервоар

Магнитният цилиндър улавя металните частици, а притискащата ролка избутва от тях остатъците от течност. Лесно се контролира количеството на уловените от сепаратора замърсители.

 

Повече информация

Плъзгащ се магнитен сепаратор - UP

Този тип магнитни сепаратори е предназначен за отделяне на метални магнитни примеси от лесно насипни смеси.

 

Více informací o separátoru

Ротационен магнитен сепаратор - MSVR

Магнитните цилиндри е разположени на ротационен вал задвижван от електромотор. Възможна е промяна на скоростта на въртене на магнитните цилиндри в зависимост от вида и количеството на сепарирания материал.

 

Повече информация

Магнит над транспортна лента - MS F

Обърнали сме внимание най-вече на високата ефективност на сепариране (сила и обсег на магнитното поле), надеждност и издръжливост на сепаратора при всякакви условия на експлоатация.

 

Повече информация

Магнитен барабан разпределящ - MBVD

Долният барабан улавя металните замърсители от транспортната лента, а немагнитният материал продължава движението си върху транспортната лента. Горният барабан привлича металните замърсители от долния барабани ги пресипва в отделен бункер. Всеки барабан има отделен мотор и предавка.

 

Více informací o magnetickém bubnu

Магнит в ръкавни филтри - MTF

Сепараторът се вкарва в ръкавния филтър, с което значително се повишава ефективността на сепариране и едновременно с това се удължава експлоатационния живот на ракавните филтри. За това също така помагат магнитните краища на тези цилиндри, така че металните частици лесно се избърсват от пръчките.

 

Повече информация

Магнит за бункера на шприц преса - MDN UP

Усъвършенстваният вариант на магнита за бункер на шприц преса е разработен за удовлетворяване на вашите изисквания за максимална ефективност на сепарирането и безопасност при работа. Едно от основните му предимства са магнитите поставени в пластмасов корпус, който покрива целия отвор на бункера за насипване на шприц пресата.

 

Повече информация

Eddy current separator - MSNK

Този сепаратор е от новата генерация магнитни сепаратори и дава възможност за отделяне на немагнитни метали от магнитни метали и други неметални примеси. При въртенето на магнитния цилиндър възникват вихрови течения, които предизвикват „отблъскване” на немагнитните метали от магнитния цилиндър.

 

Повече информация

Неодимов магнит

Неодимовите магнити NdFeB са най-силните постоянни магнити. И малки по размер магнити от този тип имат значителна сила.

 

Повече информация

Цветен магнит за офис

Цветните магнити за офис се изработват в пет цвята. Магнитите са с диаметър 15, 16, 20, 26 мм, с дебелината 5 мм.

 

Повече информация

Магнит с пластмасова обвивка

Много силни офис магнити с пластмасова обвивка. Подхо- дящи за закрепване на големи чертежи. Удържат до 25 листа хартия с размер A4.

 

Повече информация

Магнит с метална обвивка

Oфис магнити с метална обвивка удържат до 15 листа хартия с размер A4. С тях се борави лесно, благодарение на ергономичната им форма.

 

Повече информация

Магнит в метален корпус – обработване на корпуса

Вижте как изработваме метален корпус на магнитите.

 

Повече информация

Магнитни числа

Във всяка опаковка се намират 3 комплекта числа и знаци. Магнитните числа са отлично учебно помагало, най-вече за малките ученици, които с тяхна помощ под формата на игра изучават основите на математиката

 

Повече информация

Клипс магнити

Клипс магнитите са силни неодимови NdFeB магнити с гумено покритие, което предпазва магнитите от повреди.

 

Повече информация

Водоустойчиви гумирани магнити

Тези неодимови магнити са изцяло покрити със слой от каучук, което осигурява следните предимства: водоустойчивост и защита срещу надраскване.

 

Повече информация

Магнитен емотикон

Те са подходящи за закреп- ване на детски рисунки върху хладилник, като нямат толкова студен вид, както класическите магнити.

 

Kupte si magnetické smajlíky v e-shopu

Гъвкаво магнитно табло

Това магнитно фолио не се залепва върху магнитна основа, а магнитното изделие се залепва върху фолиото.

 

Повече информация

Магнитна самозалепяща лента

От ролката можете да развиете точно толкова лента, колкото желаете. След това лесно да откъснете лентата и да я залепите за самозалепващата страна на желания предмет.

 

Повече информация

Магнитна табелка C-профил

Магнитната табелка се използва предимно в складовата отчетност за етикиране на стелажи или за означение на врати. C широчини 20, 30 и 50 мм.

 

Повече информация

Магнитна хартия

Магнитната хартия е с формат A4 и можете без проблем да печатате върху нея както с лазерни, така и с мастиленоструйни принтери. Магнитната хартия лесно може да се реже или оформя.

 

Повече информация

Магнитен джоб класически

Магнитният джоб се използва в складове за означаване на стелажи или в производството за означаване на производствени операции.

 

Повече информация

Магнитен джоб с рамка

Джобът има магнитна лента по цялата обиколка на рамката. Защитава документите от прах и замърсяване.

 

Повече информация

Магнитен джоб с отвор

Джобът има магнитна лента по цялата обиколка. Така върху листа може лесно да пишете без да го изваждате от джоба.

 

Повече информация

Магнитен джоб с извивка

Джобът има отворен горен край, в който вкарвате лист хартия и след това можете да прилепите джоба към металната повърхност.

 

Повече информация

Магнитен джоб за немагнитна повърхност

Този магнитен джоб е съвсем различен, от това което познавахте досега. На гърба си има самозалепващ слой и благодарение на него можете да го закрепите на немагнитна повърхност.

 

Повече информация

Магнитна метла с NdFeB магнити

Оборудвана е с много силни неодимови NdFeB магнити. Благодарение на това се отличава със значително по-голяма ефективност при събирането на метални отпадъци (стружки, пирони, прах от шлифоване и др.).

 

Повече информация

Магнитна метла за високоповдигащи колички

Тя е предназначена предимно за събиране на метални замърсители (стружки, пирони, абразивен прах). Намира приложение при почистване на големи площи. Тази магнитна метла лесно може да бъде монтирана на вилиците на високоповдигащата количка.

 

Повече информация

Магнитна метла за високоповдигащи колички UP 2

Въз основа на обратната връзка от потребителите, ние наскоро разработихме магнитна метла за високоповдигачи с значително увеличена ефективна повърхност и удобен начин за размагнитване.

 

Повече информация

Магнитна метла за летище

Магнитната метла служи за събиране на метални замърсители (скоби, пирони, стоманени стружки от машини) от летищни писти. Метлата лесно се окачва за превозно средство снабдено с окачващ механизъм.

 

Повече информация

Магнитна леща с издатина с вътрешна резба

Специално насоченото магнитно поле осигурява максимално използване на магнитната сила. Стоманеният кожух значително повишава силата на задържане на магнита.

 

Повече информация

Магнитен прът за тестване

Магнитният прът за тестване служи за откриване на метални примеси в материала с който работите.

 

Магнитна табелка

Магнитен ъгъл

Магнитният ъгъл спестява Вашето време при заваряване на различни профили. Регулиране на ъгъла в диапазон 45° - 90° (в стъпки по 5°)

 

Магнитен ъгъл

Магнитен събирач на стружки

Ръчният магнитен събирач на стружки се използва за съби- ране на метални отпадъци в металообработващи и шлосерски работилници.

 

Повече информация

Гъвкав магнит за изваждане

<!--[if gte mso 9]> Гъвкавият магнит е предназначен за улавяне и изваждане на метални предмети от иначе недостъпни места или пространства, например зад мебели, от тръби и т.н.

 

Повече информация

Телескопичен гъвкав магнит за изваждане

Магнитът се състои от две части: неподвижна тръба и гъвкава телескопична пръчка. Извадете пръчката до желаната дължина и затегнете накрайника. След това можете да огънете пръчката до исканата форма. На края на пръчката се намира силен неодимов магнит.

 

Повече информация

Гъвкав магнит за изваждане за автомобил

Основното предимство на този магнит е неговият изваждащ се връх с магнит. Така този инструмент може да се носи без проблем между метални предмети,

 

Повече информация

Магнит за колан

Чрез скобата на задната страна магнитът се закрепва на колана. Благодарение на силния магнит имате под ръка при работа метални болтове, винтове или пирони.

 

Повече информация

Магнитна отварачка

Това полезно помагало ще ви позволи с едно движение да отворите бутилка и същевременно да задържите капачката.

 

Повече информация

Магнитна чинийка

На външната страна на дъното на чинийката има много силни магнити, която задържат всички предмети в чинийката и самата чинийка върху металната основа.

 

Повече информация

Магнитна поставка за чаши

Поставката за чаша или бутилка можете да закрепите навсякъде върху метална повърхност, например на хладилник, стенен рафт, каса на врата или монтажен шкаф.

 

Повече информация

Магнитен метър

Магнитният метър е дълъг един метър. Оцветен е с червено и синьо UV устойчиво мастило върху бяла винилова повърхност.

 

Повече информация

Дървен съндък

Това дървено сандъче може да бъде много полезно в различни области, като може да служи например за съхраняване на метални изделия, полуфабрикати, инструменти и др.

 

Повече информация

Магнитен клин

Магнитният щифт е много силен, задържа до 40 листа хартия във формат A4.

 

Повече информация

Магнитен държач за кухненски ролки

Използвайки този магнитен държач, винаги ще имате кухненските ролки под ръка. Просто монтирайте държача на метална повърхност - хладилник, шкаф и т.н.

 

Повече информация

Магнитна лайсна

Нашите изделия намират разнообразно приложение. Убедете се сами как магнитната лайсна може да служи за закачалка на ключове или на дрехи.

 

Повече информация

Магнитна ревизионна вратичка с панти

Плочките върху вратичката са на нивото на околните плочки и напълно се сливат с тях. Вратичката е снабдена с алуминиеви панти и здрава алуминиева рамка с висока носимост,коятосе монтира в стената.

 

Повече информация

Магнит за врати на мебели

Предимството на този тип магнит за врата е възможността за допълнително регулиране на височината му. Благодарение на това лесно можете да регулирате положението на магнита така, че и не съвсем равна вратичка да се заваря добре.

 

Повече информация

Магнитен омекотител на вода

Magnetický změkčovač vody mění fyzikální vlastnosti solí procházejících magnetickým polem, velmi zjednodušeně řečeno vodu „změkčuje“ a významně tak omezuje usazování vodního kamene.

 

Повече информация

Магнит за табелка с име

Магнитите гарантират здраво закрепване на табелката и през по-дебел слой плат (фланелка, риза, сако, яке). Магнитите не замърсяват облеклото. Магнитната табелка с име може лесно да бъде преместена на друго място върху облеклото.

 

Повече информация