Магнитен прътМагнитните пръти с диаметър 25 и 30 mm са снабдени с много силни NdFeB магнити. Благодарение на много тънката стена на цилиндрите, се постига магнитна сила на повърхността на пръта 6.300 и 8.900 G! С помощта на тези магнитни пръти можете да сглобите всякакъв магнитен сепаратор.

Продуктът  са налични за незабавна доставка.
КУПИ МАГНИТНИ ПРЪТИ

Този продукт е разработен и произведен от нашата фирма. Монтажът и сервизът се извършват от наши обучени техници.

Приложение на магнитните пръти

Магнитни пръти

Благодарение на резбата си, магнитните пръти могат лесно да се завинтят към всякаква конструкция и така да се образува магнитна решетка. Магнитните пръти са усъвършенствани, като магнитите са поставени в стоманени цилиндри за улесняване на почистването. След изваждане на магнитите от тези цилиндри, металните частици падат сами, след като магнитната сила значително отслабва.

Магнити в ръкавни филтри (MTF)

Магнити в ръкавни филтриТези магнитни сепаратори работят с много силни неодимови магнити NdFeB и благодарение на това са изключително ефективни. Сепараторът се вкарва в ръкавния филтър, с което значително се повишава ефективността на сепариране и едновременно с това се удължава експлоатационния живот на ракавните филтри.

Конструкция на магнитния сепаратор за ръкавни филтри

Този магнитен сепаратор се състои от една или две магнитни пръчки и носител от неръждаема стомана, в който те са вкарани. Цялото това устройство се вкарва в ръкавния филтър. Ние значително сме опростили закрепването на магнитните пръчки в носителя от неръждаема стомана, така че не е необходимо никакво завинтване.

Самите ръкавни филтри улавят частици с големина над 20 μm. Нашите магнитни сепаратори за ръкавни филтри улавят частици с големина от 1,5 μm, което е доказано чрез тестване в акредитирана лаборатория.

Предимства на магнитния сепаратор за ръкавни филтри

  • Улавя частици с големина от 1,5 μm
  • Удължава експлоатационния живот на ръкавния филтър
  • Осигурява високоефективно филтриране
  • Приспособим към изискванията на клиента
  • Лесно почистване благодарение на полираната повърхност на пръчките
  • Предпазна преграда между магнитните пръчки - намаляване на риска от злополуки

Продуктът са налични за незабавна доставка.
КУПИ МАГНИТНИ ПРЪТИ

Този продукт е разработен и произведен от нашата фирма. Монтажът и сервизът се извършват от наши обучени техници.

Приложение на магнита за промишлени ръкавни филтри

  • Тези магнитни устройства успешно се използват например в хранително-вкусовата промишленост и машиностроенето
  • Нашият опит показва, че носителят от неръждаема стомана с магнитните пръчки е съвместим по размери с повечето ръкавни филтри. Ако използвате ръкавни филтри с други размери, ние ще приспособим носителя към тях.
  • Предназначен е за повишаване на ефективността на сепариране на ръкавните филтри.
  • Ние ще ви предоставим магнит за ръкавни филтри за изпробване.

Какви материали сепарира

  • Много фини метални примеси в течни материали.

Почистване на магнита за ръкавен филтър

Почистване на магнита за ръкавен филтърМагнитните цилиндри са полирани, което значително улеснява почистването им. За това също така помагат магнитните краища на тези цилиндри, така че металните частици лесно се избърсват от пръчките.

  1. Издърпайте щифта от отвора на магнитния цилиндър (щифтът е на пружина за фиксиране на магнитната пръчка)
  2. Извадете магнитната пръчка от долната част на стоманения носител. Сега можете лесно да я почистите от уловените замърсители.
  3. Почистване на магнита за ръкавен филтърМонтиране обратно – поставете магнитната пръчка в долната част на стоманения носител, издърпайте горния щифт и вкарайте магнитната пръчка. Щифтът влиза в отвора в горната част на магнитната пръчка и я фиксира в стоманения носител.

Файлове за изтегляне