Клипс магнити

Клипс магнитиКлипс магнитите са много силни неодимови NdFeB магнити с гумено покритие, което предпазва магнитите от повреди.

възможност за използване

Тези клипс магнити служат например за прикрепване и фиксиране на два независими един от друг предмети, пердета, ръкохватки и т.н. Клипс магнитите се привличат взаимно със сила до 17 N (ок. 1,7 кг)!

самозалепващи клипс магнити

Клипс магнитиАко искате да използвате магнита за закрепване, поръчайте си тип със самозалепващ слой от едната страна за лесно и качествено залепване и върху не съвсем гладка повърхност.

Размери

  • диаметър на магнита - 15 мм
  • височина на магнита - 5 мм
  • размери на гумената част - 40 x 20 мм

Онлайн продажби на магнити

В нашия електронен магазин можете да направите своя избор

Kупи клипс магнити в онлайн магазине

бъзможност за използване

Предлагаме за продажба и други магнити

Неодимовият магнит (NdFeB)

Неодимови магнити NdFeB

Неодимовият магнит (NdFeB) в момента е най-силният постоянен магнит. И малки по размер магнити от този тип имат значителна сила.

Самариевият магнит

Самариеви магнити SmCo

Самариевият магнит е един от най-силните магнити. Голямо негово предимство е термич- ната му устойчивост. Тя може да достигне до 300 °C.

AlNiCo магнит

AlNiCo магнити

AlNiCo магнитите принадлежат към групата на много силните магнити. Тяхното голямо предимство е високата температурна устойчивост.

Феритният магнит

Феритни магнити

Феритният магнит е черен класическият магнит. В зависимост от начина на изработване той може да бъде по-слаб или по-силен.

Магнит за офис

Магнити за офиса

Намират приложение не само в офиса, но и в учили- щата или в домакинството. Предлагаме цветни магнити и феритни магнити.

Специални магнитни

Специални магнитни

Магнитите са покрити с тънък слой PVC, като по този начин нямат остри ръбове и не замърсяват и не повреждат закрепвания предмет.

Водоустойчив гумиран неодимов магнит цилиндър

Водоустойчиви гумирани неодимови магнити

Тези неодимови магнити са изцяло покрити със слой от каучук, което осигурява следните предимства: водоустойчивост и защита срещу надраскване.