Магнитна табелка C-профил

Магнитна табелка C-профил

Магнитният C-профил дава възможност за бързо и лесно етикетиране на складове, стелажи и др. Магнитният C-профил е снабден и с прозрачно PVC фолио. След надписване твърдият хартиен етикет се вкарва под прозрачното PVC фолио (предпазва етикета от прах, замърсяване и др.), в магнитния с-профил, който може да се прилепи към всякаква магнитна повърхност.

Размери на магнитни табелки C-профил

Предлагаме C-профили с широчини 20, 30 и 50 мм. Магнитният C-профил е на рула 50 м, твърдият хартиен етикет и прозрачното PVC фолио са в заготовки с дължина 1 м. Можете да поръчате всякаква дължина. Доставяме комплект (магнитен C-профил + твърд хартиен етикет + прозрачно PVC фолио).

Онлайн продажби

В нашия електронен магазин можете да избирате от широк диапазон

Купи mагнитният C-профил в онлайн магазине

 

Свързани магнитни продукти

Магнитно фолиоМагнитно фолио
Предлагаме магнитно фолио в разнообразни цветове и варианти. Подходящо за рекламна медия. Лесно се реже с ножица.

 

Магнитна самозалепяща лентаМагнитна самозалепяща лента
Магнитната лента чрез самозалепващия си слой може да се залепи върху всякакъв предмет, който след това може да бъде прилепен към магнитна повърхност.

 

Магнитен джобМагнитен джоб
Магнитният джоб се използва в складовата отчетност за етикиране на стелажи или в производството за означаване на производствени процеси.

 

Магнитна хартия Магнитна хартия
Магнитната хартия е с формат A4 и можете без проблем да печатате върху нея както с лазерни, така и с мастиленоструйни принтери.