Училищни магнити

Предлагаме няколко вида училищни магнити. Можете да си изберете класически черни училищни магнити, цветни магнити, магнити с пластмасова и метална обвивка и или магнитни числа. 

 

Училищни магнити
Училищни магнити

 

Магнитните числа са отлично учебно помагало за малките ученици, които с тях под ненасилствена форма се учат основите на математиката.

 

Феритният магнит е познат като класически черен училищен магнит. Той е особено подходящ за закрепване на бележки и картинки върху магнитна дъска или табло за съобщения.

 

Предлагаме за продажба и цветни магнити, с пет основни цвята. Предимството е, че тези цветни магнити нямат остри ръбове, не повреждат закрепвания предмет или дъската (таблото за съобщения) и не замърсяват.

 

Можете да изберете и магнити с пластмасова обвивка. Те са много силни магнити за офис, вградени в пластмасов корпус. Тези магнити могат да задържат до 25 листа хартия с формат A4.

                              

Магнитите с метална обвивка са също много силни, задържат до 15 листа хартия с формат A4. Благодарение на ергономичната си форма магнитът е удобен за манипулиране. Металния корпус увеличава здравината на магнита и намалява риска от негова повреда. Тези магнити се предлагат в златист и сребрист вариант.