XXL комплекти

Подготвихме за Вас още една много интересна новост. От няколко избрани продукта създадохме специални опаковки за продажба на едро - продукти, опаковани по няколко метра или няколко бройки. Тези XXL комплекти могат да бъдат закупени в нашия електронен магазин на преференциални цени.

https://e-shop.magsy.bg/xxl-paketi/?iop=100&vcp=catalog

XXL комплекти
XXL комплекти

Цветни кръгли магнити

Цветни кръгли магнити в бял, червен, син, зелен или жълт цвят, предлагаме в комплекти от 126 бр. на преференциална цена 70,25 BGN. Тези магнити могат да се използват не само в офисите, но и в училищата. Това са магнити с размери 20х5 мм.

Феритни магнити

Феритни магнити във формата на цилиндър ще намерите на нашия електронен магазин в комплект от 185 бр. магнити с размери 16x5 мм или 20Х5 мм.

Магнити за колан

Магнити за колан в опаковка за продажба на едро, съдържаща 10 бр. магнити. Чрез клипса на задната страна магнитът се закрепва на колана. Благодарение на силния магнит имате под ръка при работа метални болтове, винтове или пирони.

Магнитни фолиа

Предлагаме няколко комплекта магнитни фолиа с различна дебелина (0.4 мм - 1 мм). Това са магнитни фолиа без повърхностна обработка, всяко с дължина 5 м.

Магнитни джобове

Магнитните джобове преди всичко предпазват от повреда листове хартия, които след това могат да бъдат прикрепени към всяка метална повърхност. В XXL комплекти за продажба на едро предлагаме следните видове магнитни джобове: класически магнитни джобове, магнитни джобове с рамка и магнитни джобове с отвор. Това са комплекти по 20 бр. 

Магнитни щипки

Магнитни щипки в няколко атрактивни цвята - червен, син, жълт и зелен в комплекти по 10 броя на преференциална цена 63,64 BGN.

Магнитни ленти

Магнитни ленти със здрав самозалепващ слой с дължина 10 м в нашия електронен магазин на преференциална цена от 45,04 BGN. 

Магнити за мебели

Магнити за мебели в комплекти по 5 бр. Това са мебелни магнити в бял или черен цвят.                                             

Неодимови магнити

Неодимови магнитни цилиндри в комплекти по 25 до 100 бр. XXL комплектите от неодимови магнити се предлагат в различни размери на тези магнити.

Самозалепващи се магнитни фолиа

Самозалепващи магнитни фолиа с дължина 5 м и с дебелина от 0,5 до 1 мм, в електронния ни магазин на преференциална цена.

XXL пакети онлайн

В нашия електронен магазин можете да избирате от широк диапазон

КУПИ