Магнитни метли за големи площи и за летище - магнитни машини за почистване

Магнитна метла за големи площи с широчина 3000 мм

Магнитни машини за почистване за летищеМагнитната метла служи за събиране на метални замърсители (скоби, пирони, стоманени стружки от машини) от летищни писти. Метлата лесно се окачва за превозно средство снабдено с окачващ механизъм. Използването на магнитната метла значително намалява присъствието на нежелани метални предмети на пистата на летището и повишава безопасността на летището. Магнитната метлата е снабдена с много силни неодимови магнити.

Предимства на магнитната метла

 • бързо почистване на повърхността, намаляване на риска от повреди и наранявания
 • спестяване на време, работа с висока ефективност
 • лесно обслужване
 • лесно почистване – лостов механизъм
 • широчина на магнитна повърхност 3000 mm – по заявка изработваме с други размери
 • от неръждаема стомана
 • висока здравина

Почистване на летищни писти

 

Ние сме максимално отзивчиви към всеки клиент. Произвеждаме по мярка според Вашите потребности. Напишете, за да Ви изпратим оферта за магнитна метла

 

Магнитна метла за големи площи с широчина 9000 мм

Магнитна метла за големи площи с широчина 9000 ммМагнитната метла се състои от три самостоятелни колички, свързани в едно цяло. Основната количка има прикачен механизъм, регулируем по височина в диапазон 280-480 мм от земята, а двете свързани колички имат фиксирани прикачни механизми. Пътният просвет на всички колички е 120 мм.  Метлата е регулируема по височина в диапазон 40-120 мм над земята и е оборудвана с пластмасови плъзгачи (предпазители) за предпазване от контакт с повърхността.  Количките имат регулируеми по височина колела за лесно свързване и манипулиране.

Свързване на количките в конструкция

Магнитна метла за големи площи – колички една до другаОсновната количка има телескопични рамена с дължина на изваждане ок. 1200 мм. Краищата на рамената са снабдени с топки за свързване на страничните колички. Всичко, освен прикачните механизми, може да бъде регулирано без използване на инструменти.

Магнитна метла за големи площи – колички една зад другаКоличките могат да бъдат свързани една до друга (максимална широчина 9480 мм) или при необходимост една зад друга (широчина 3680 мм).

Теглото на цялата конструкция е ок. 790 кг. Количките са оборудвани с LED светлини и предупредителни обозначения (стикери).

Примери за използване

 • Писти, пътеки за рулиране и стоянки на летища
 • Големи паркинги
 • Състезателни писти за автомобили и мотоциклети
 • Площи на промишлени обекти
 • Логистични центрове

Ние сме максимално отзивчиви към всеки клиент. Произвеждаме по мярка според Вашите потребности. Напишете, за да Ви изпратим оферта за магнитна метла

Свързани магнитни метли

Магнитна метла с ферит магнити

Магнитна метла с ферит магнити

Магнитната метла служи за събиране на магнитни замърсители от пода (стружки, пирони, абразивен прах) в работилници, цехове или паркинги. Благода- рение на регулируемата височина от повърхността магнитната метла може да се използва и на неукрепена повърхност. Моделът с колелца на задната страна е подходящ при почистване непосредствено до машини или до стена.

Магнитна метла с NdFeB магнити

Магнитна метла с NdFeB магнити

Магнитната метла служи за събиране на метални отпадъци (стружки, пирони, абразивен прах) в работилници, цехове или паркинги. Благодарение на регулируемата височина от повърхността магнитната метла може да се използва и на неукрепена повърхност. Моделът с неодимов магнит се отличава с висока ефективност на почистване.

Магнитна метла широчина 1000 мм

Магнитна метла широчина 1000 мм

Магнитната метла с широчина 1000 мм намира приложение преди всичко при почистване на по-големи площи. Като използвате тази метла, Вие ще спестите време за почистване и ще предотвратите вдигането на прах. Метлата е оборудвана със спомагателна стойка за улесняване на работата при почистване.

Магнитна метла за кари високоповдигачи

Магнитна метла за кари високоповдигачи

Магнитна метла за високоповдигащи колички лесно може да бъде монтирана на вилиците на високоповдигаща количка. Предназначена е предимно за събиране на метални замърсявания на големи площи. С тази метла се борави удобно и лесно се почиства.

Магнитна метла за прикачно устройство на автомобил

Магнитна метла за прикачно устройство на автомобил

Магнитната метла служи за събиране на метални замърсители  - значително намалява опасността от повреди на гумите. Лесно се монтира на прикачното устройство на автомобила и автоматично улавя металните частици по време на движение.

Магнитна метла за почистваща количка

Магнитна метла за почистваща количка

Магнитната метла за почистваща количка лесно се слага в предната или задната част на почистващата количка. Предназначена е преди всичко за събиране на метални замърсявания върху голяма площ. С метлата се борави добре и лесно се почиства.