Магнитна метла за прикачно устройство на автомобил

Магнитна метла за прикачно устройство на автомобил (MM 2000 UP)

Магнитна метла за прикачно устройство на автомобил Магнитната метла служи за събиране на метални замърсители  - значително намалява опасността от повреди на гумите. Лесно се монтира на прикачното устройство на автомобила и автоматично улавя металните частици по време на движение. Намира голямо приложение при поддръжка на пътищата за почистване от малки метални предмети. Широчината на магнитната повърхност е 2 000 мм, теглото на метлата е 115 кг. С метлата лесно се работи и почиства.

Чертеж на магнитна метлаОсновни характеристики на магнитните метли

  • осветена рама на метлата
  • висока ефективност - оборудвана с много силни NdFeB магнити
  • регулируема височина на метлата (30 - 100 мм)
  • Прикачно устройство за закрепване на магнитна метлаза ефективно използване скоростта на автомобила не трябва да надвишава 25 км/ч
  • височина над пътното платно до 7 см
  • здрава конструкция- метлата е изработена от неръждаема стомана
  • не е хомологирана за движение по пътищата - може да бъде използвана само от  лица въз основа на изключения от закона

Ние сме максимално отзивчиви към всеки клиент. Произвеждаме по мярка според Вашите потребности. Напишете, за да Ви изпратим оферта за магнитна метла

Свързани магнитни метли

Магнитна метла с ферит магнити

Магнитна метла с ферит магнити

Магнитната метла служи за събиране на магнитни замърсители от пода (стружки, пирони, абразивен прах) в работилници, цехове или паркинги. Благода- рение на регулируемата височина от повърхността магнитната метла може да се използва и на неукрепена повърхност. Моделът с колелца на задната страна е подходящ при почистване непосредствено до машини или до стена.

Магнитна метла с NdFeB магнити

Магнитна метла с NdFeB магнити

Магнитната метла служи за събиране на метални отпадъци (стружки, пирони, абразивен прах) в работилници, цехове или паркинги. Благодарение на регулируемата височина от повърхността магнитната метла може да се използва и на неукрепена повърхност. Моделът с неодимов магнит се отличава с висока ефективност на почистване.

Магнитна метла широчина 1000 мм

Магнитна метла широчина 1000 мм

Магнитната метла с широчина 1000 мм намира приложение преди всичко при почистване на по-големи площи. Като използвате тази метла, Вие ще спестите време за почистване и ще предотвратите вдигането на прах. Метлата е оборудвана със спомагателна стойка за улесняване на работата при почистване.

Магнитна метла за кари високоповдигачи

Магнитна метла за кари високоповдигачи

Магнитна метла за високоповдигащи колички лесно може да бъде монтирана на вилиците на високоповдигаща количка. Предназначена е предимно за събиране на метални замърсявания на големи площи. С тази метла се борави удобно и лесно се почиства.

Магнитна метла за почистваща количка

Магнитна метла за почистваща количка

Магнитната метла за почистваща количка лесно се слага в предната или задната част на почистващата количка. Предназначена е преди всичко за събиране на метални замърсявания върху голяма площ. С метлата се борави добре и лесно се почиства.

Магнитна метла за големи площи и за летища

Магнитна метла за големи площи и за летища

Магнитната метла служи за събиране на метални замърсители (скоби, пирони, стоманени стружки от машини) от летищни писти. Метлата лесно се окачва за превозно средство снабдено с окачващ механизъм. Използването на магнитната метла значително намалява присъствието на нежелани метални предмети на пистата на летището.