Магнити

Неодимови магнити NdFeB

Неодимов магнит NdFeB

Неодимовият магнит (NdFeB) в момента е най-силният постоянен магнит. И малки по размер магнити от този тип имат значителна сила.

Самариеви магнити SmCo

Самарий кобальт магнит SmCo

Самариевият магнит е един от най-силните магнити. Голямо негово предимство е термич- ната му устойчивост. Тя може да достигне до 300 °C.

AlNiCo магнити

AlNiCo магнит

AlNiCo магнитите принадлежат към групата на много силните магнити. Тяхното голямо предимство е високата температурна устойчивост.

Феритни магнити

феритен магнит

Феритният магнит е черен класическият магнит. В зависимост от начина на изработване той може да бъде по-слаб или по-силен.

Магнити за офиса

 Магнит за офис

Намират приложение не само в офиса, но и в учили- щата или в домакинството. Предлагаме цветни магнити и феритни магнити.

Специални магнитни

 Специален Магнит

Магнитите са покрити с тънък слой PVC, като по този начин нямат остри ръбове и не замърсяват и не повреждат закрепвания предмет.

Дървени магнити

 Дървен магнит

Те са подходящи за закреп- ване на детски рисунки върху хладилник, като нямат толкова студен вид, както класическите магнити.

Клипс магнити

 Клипс магнит

Клипс магнитите са силни неодимови NdFeB магнити с гумено покритие, което предпазва магнитите от повреди.

Водоустойчиви гумирани неодимови магнити

Водоустойчиви гумирани неодимови магнити

Тези неодимови магнити са изцяло покрити със слой от каучук, което осигурява следните предимства: водоустойчивост и защита срещу надраскване.

СРАВНИТЕЛНА ТАБЛИЦА НА ПРЕДЛАГАНИТЕ МАГНИТИ

 феритен  
изотропни
феритен  
анизотропни
NdFeBNCoAlNiCo
Цена
Мощност
Устойчивост на топлина
Химическа устойчивост