ПРОДУКТИ

Меню

Магнитни метли

Искам да премина към електронния магазин

Магнитна метла с ферит магнити

Магнитната метла служи за събиране на магнитни замърсители от пода (стружки, пирони, абразивен прах) в работилници, цехове или паркинги. Благода- рение на регулируемата височина от повърхността магнитната метла може да се използва и на неукрепена повърхност. Моделът с колелца на задната страна е подходящ при почистване непосредствено до машини или до стена.

Магнитна метла с NdFeB магнити

Магнитната метла служи за събиране на метални отпадъци (стружки, пирони, абразивен прах) в работилници, цехове или паркинги. Благодарение на регулируемата височина от повърхността магнитната метла може да се използва и на неукрепена повърхност. Моделът с неодимов магнит се отличава с висока ефективност на почистване.

Магнитна метла широчина 1000 мм

Магнитната метла с широчина 1000 мм намира приложение преди всичко при почистване на по-големи площи. Като използвате тази метла, Вие ще спестите време за почистване и ще предотвратите вдигането на прах. Метлата е оборудвана със спомагателна стойка за улесняване на работата при почистване.

Магнитна метла за кари високоповдигачи

Магнитна метла за високоповдигащи колички лесно може да бъде монтирана на вилиците на високоповдигаща количка. Предназначена е предимно за събиране на метални замърсявания на големи площи. С тази метла се борави удобно и лесно се почиства.

Магнитна метла за почистваща количка

Магнитната метла за почистваща количка лесно се слага в предната или задната част на почистващата количка. Предназначена е преди всичко за събиране на метални замърсявания върху голяма площ. С метлата се борави добре и лесно се почиства.

Магнитна метла за големи площи и за летища

Магнитната метла служи за събиране на метални замърсители (скоби, пирони, стоманени стружки от машини) от летищни писти. Метлата лесно се окачва за превозно средство снабдено с окачващ механизъм. Използването на магнитната метла значително намалява присъствието на нежелани метални предмети на пистата на летището.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram